Video. Peste 25 000 de protestatari au venit să ceară picarea Guvernului 1
Video. Peste 25 000 de protestatari au venit să ceară picarea Guvernului
Ultima Ora Social

Video. Peste 25 000 de protestatari au venit să ceară picarea Guvernului

Peste 25 000 de protestatari au venit să ceară picarea Guvernului Dăncilă.

Peste 25.000 în Piața Victorie.

Publicată de NewsTeam pe Sâmbătă, 10 august 2019

Protestatarii au început deja să plece, la ora transmiterii știrii, din Piața Victoriei, jandarmii urmând să discute cu organizatorul manifestației la ora 22.15, atunci când expiră intervalul orar aprobat de Primărie pentru protest.

Reprezentantul Jandarmeriei Georgian Enache a declarat sâmbătă seara că, după ora 22.15, la care se încheie oficial protestul, va discuta cu organizatorul evenimentului, în cazul în care mai sunt oameni în piață. Acesta a mai transmis că gardurile au fost mutate în spate și acolo vor fi menținute.

„Acea mișcare a gardurilor a fost pentru redimensionarea spațiului în care se află protestatarii, acesta a fost lărgit. În acest fel am întârit mesajul pe care l-am dat de la început și anumme de a asigura protecția lor. În acest sens am creat spațiul necesar”, a spus Georgian Enache.

Acesta a îndemnat oamenii din piață ca în cazul în care văd persoane suspecte să se adreseze Jandarmeriei.

„Dispozitivul va fi menținut. La ora 22.15 vom discuta cu organizatorul și sunt convins că lucrurile sunt ținute sub control. Este întuneric, e noapte, să rămână atenți la ce se întâmplă, să ne sesizeze orice persoană suspectă (…) După 22.15 expiră termenul stabilit de organizator. După acest termen rămânem aici pentru a ne asigura că fiecare cetățean ajunge în siguranță acasă”, a afirmat Enache.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.