Video. O celebră actriță de telenovele a pierdut lupta cu cancerul. Avea doar 54 de ani
Dramă în politică. Fiul unui politician condamnat la închisoare, s-a sinucis
Ultima Ora Externe

Video. O celebră actriță de telenovele a pierdut lupta cu cancerul. Avea doar 54 de ani

Actriţa mexicană Edith Gonzales, cunoscută pentru roluri în telenovele realizate după anii 1990, a decedat la vârsta de 54 de ani, relatează site-ul ElUniversal.com.

Edith Gonzales a decedat joi dimineaţă la Spitalul Interlomas, situat în Ciudad de Mexico.

În august 2016, actriţa Edith Gonzales a anunţat că avea cancer ovarian.

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964.

La vârsta de 4 ani debutează în telenovela „Cosa juzgada”. La 8 ani Edith juca în filmul „El rey de las gorillas” și la numai 13 ani cunoaște gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran (Și bogații plâng)”, unde joacă alături de deja celebra Veronica Castro.

În 1999, după rolul din „Dragostea invinge”, Edith și-a întrerupt cariera plecând la Paris pentru a studia baletul și limba franceză.

În 1993, a jucat în „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. Este filmul care îi aduce celebritatea în întreaga lume, implicit în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni după 1990.

În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome”, iar telenovela ajunge în peste 20 de țări din întreaga lume, inclusiv în România, unde a avut un succes imens.

Edith Gonzalez a vizitat România în aprilie 2007, având o scurtă participare în telenovela ”Inimă de Țigan”, difuzată de postul Acasă Tv, unde a interpretat rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor și tradițiilor țiganilor.

Actrița era căsătorită din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo și avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.