Video. Nucleară pentru Cumpănașu! Nu a venit nimeni la mitingul organizat de el în Piața Victoriei 1
Ultima Ora Social

Video. Nucleară pentru Cumpănașu! Nu a venit nimeni la mitingul organizat de el în Piața Victoriei

Alexandru Cumpanasu a anunțat joi, la România TV, că în Piață Victoriei va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, un protest „împotriva clanurilor”. La ora la care trebuia să înceapă protestul, Piață Victoriei era goală.

Video. Nucleară pentru Cumpănașu! Nu a venit nimeni la mitingul organizat de el în Piața Victoriei 2
Cumpanasu

 

„Au trecut 30 de minute de la începerea protestului anunțat de Cumpanasu în Piață Victoriei. După cum vedeți, mulțimea e dezlănțuită…”, notează ironic Mălin Bot.

Cumpanasu a susținut că oamenii s-au organizat pe pagină să de Facebook și că el a încercat să îi oprească.

„Cred că astăzi populația s-a trezit. Eu mă chinui cu disperare să opresc un protest sâmbătă, în Piață Victoriei. Pentru că oamenii vor spune că punem presiune pe anchetă și eu vreau să fiu corect. Hai să aflăm adevărul. Dar eu garantez că se va face acel protest. Da, așa am înțeles pe Facebook și eu. Va fi un protest împotriva clanurilor și a autorităților care nu-și fac treaba.

Va repet, mesajele mele nu au fost de încurajare. Mesajele mele au fost de ‘hai să vedem, hai să așteptăm’. Eu cred că, în ciuda avertismentelor, sâmbătă la 4 vor fi în Piață Victoriei. Sunt părinți, sunt mame cărora efectiv nu am avut cum să le spun ‘hai să nu’. Adică am spus, dar mi-au spus că e incalificabil ceea ce s-a întâmplat cu mama Alexandrei să fie amenințată cu dubă. Oamenii sunt atât de revoltați încât acești procurori nu vor mai fi dumnezei după acest caz”, a declarat Alexandru Cumpanasu la România TV.

Alexandru Cumpanasu este prezent în fiecare seară în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV. Postul România TV este celebru pentru manipulările și intoxicarile realizate în favoarea PSD.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.