Video. Inconștiență. Un șofer a gonit nebunește pe contrasens pe autostradă 1
Ultima Ora Social

Video. Inconștiență. Un șofer a gonit nebunește pe contrasens pe autostradă

Un șofer care circula pe sens invers pe autostrada A2, segementul dintre Câmpia Turzii și Turda, a șocat ceilalți participanți la trafic. În ciuda claxoanelor și insistențelor unui șofer de tir, cel care mergea pe contrasens nu a avut nicio problemă să gonească în sens opus.

Postarea a fost publicată pe pagina de facebook Info Trafic 24, unde a adunat zeci de comentarii și distribuiri. Românii care au vizionat clipul s-au amuzat cu privire la această situație. „Tot mai vreti autostrazi? Sa va dea si instructiuni de folosire a unei autostrazi”„Nu-i destul ca circula pe contrasens mai circula si pe banda de viteză…..să fie sigur de-o treab㔄dadea si blana cu directia cerului”.

Alți români s-au arătat speriați de această situație: „Eu le-as suspenda dreptul de a conduce pe minim 1 an pentru chestii de genu”„Sa mai spuna cineva ca se întâmplă accidente din cauza ca nu avem drumuri. Accidentele se întâmplă din cauza cretinismului multora…”. Potrivit sursei citate, mașina din videoclip avea numere de înmatriculare în județul Mureș.

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi au fost filmaţi pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, şoferul care a filmat o maşină pe contrasens pe A3, Bucureşti-Ploieşti, a sunat şi la 112.

Azi un șofer a circulat pe contrasens pe Autostrada A3 – Turda – Câmpia Turzii! ⛔

Publicată de Info Trafic 24 pe Vineri, 6 septembrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.