DIICOT intervine în cazul ministrului intoxicat cu mercur. A fost sau nu mână criminală
Garda forestieră din Brașov, percheziționată de DIICOT. Prejudiciu imens
Ultima Ora Social

Video. Flagrant DIICOT. 2 bărbați au fost prinși cu 500 g de cannabis

Doi bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi, joi, de procurorii DIICOT Vrancea, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă peste 500 de grame de cannabis şi o sută de pastile de ecstasy. În urma unor percheziţii făcute în acest caz, anchetatorii au găsit şi alte droguri, scrie news.ro

Potrivit DIICOT, procurorii Biroului Teritorial Vrancea au reţinut, joi, doi bărbaţi pentru introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, trafic, precum şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc şi mare risc.

Astfe, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 28 februarie – 1 martie, unul dintre ei a introdus în ţară, din Spania, prin intermediul unei firmei de coletărie, cantitatea de 600 de grame de cannabis şi 160 de pastile de ecstasy.

Miercuri, cei doi  au fost prinşi în flagrant, în localitatea Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce încercau să comercializeze 100 de pastile de ecstasy şi 540 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 15.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite alte cantităţi de cannabis, precum şi 33 de comprimate de ecstasy şi un mini cântar electronic.

Joi, cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost desfăşurată împreună cu ofiţeri de poliţie de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi şi Bistriţa-Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Potrivit Poliţiei, cei doi bărbaţi sunt din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.