O fetiță de 3 ani, grav rănită într-o explozie
O fetiță de 3 ani, grav rănită într-o explozie
Social Ultima Ora

VIDEO. Fetiță de 3 ani, grav rănită într-o explozie în Maramureș. Copilul a fost transportat la București și este intubat

O fetiță de 3 ani a fost grav rănită în urma unei explozii produse într-o rulotă, în localitatea Botiza din Maramureș.

Cinci persoane – între care o fetiță de 3 ani și un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, care lucrau în rulotă – au fost rănite și transportate la spitalul din Sighetu Marmaţiei, de unde au fost transferate la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia unui elicopter SMURD care a transferat-o la Bucureşti pe fetița de 3 ani, care a suferit răni grave, anunță ISU Maramureș.

Fetiţa a fost adusă la Sputalul „Grigore Alexandrescu”, este intubată şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului, au transmis marți pentru News.ro reprezentnaţii unităţii sanitare.

Copilul este intubat şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.

Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii. Iniţial, toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde s-a luat decizia de a fi transferaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare. Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia elicopterului SMURD care l-a preluat pe copilul de 3 ani şi l-a transferat la Bucureşti.

În cauză, poliţiştii fac cercetări într-un dosar pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.