Ultima Ora Social

VIDEO. Elevă apostrofată într-o şcoală din Craiova: „Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!“

În clipurile apărute pe internet, în care administratoarea Școlii gimnaziale 36 Gheorghe Bibescu din Craiova îi spune unei eleve de clasa a VII-a ”du-te la mă-ta dacă ți-e frig”, se remarcă lipsa de igienă din sala de clasă pe care femeia care are în administrare patrimoniul școlii încearcă să o elibereze de elevii care, în opinia sa, ”nu păstrează nimic”.

Una dintre cele două filmări publicate de Gazeta de Sud și apoi preluate de toată presa centrală și locală, este făcută cu telefonul îndreptat spre parchet. Timp de un minut și 11 secunde, cât durează acest clip, se remarcă mizeria care acoperă parchetul. Se vede cum în dreptul picioarelor copilului care stă în bancă, parchetul este mai curat, șlefuit probabil de tălpile pantofilor, însă sub bancă murdăria este groasă, tapetând ca o funingine spațiul din apropiere.

Iată monologul administratoarei Școlii gimnaziale nr 36 din Craiova: ”Chiar nu vă e ruşine să vă crească pretenţiile într-o nesimţire, în condiţiile în care voi nu păstraţi nimic?! Aţi făcut clasa aia… E deplorabilă! E mizeră! Mizeră! Aţi vopsit bănci, aţi făcut… Dar să puneţi mâna să plătiţi tot mobilierul care e acolo şi pe urmă să veniţi să vă mutaţi, aici, în curăţenie! Da? Ne facem bagajele şi plecăm la loc în clasă! Până nu vine doamna dirigintă nu intră nimeni aici! Aici s-a muncit, s-a vopsit, s-a zugrăvit, s-a făcut după cum vedeţi. La fel cum a fost şi în clasa voastră, zugrăvită, aranjată, mobilier bun, şi aţi distrus tot. Afară!

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii