Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou, 2023
Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou, 2023
Social Ultima Ora

VIDEO. Ce le transmite președintele Klaus Iohannis de Anul Nou. ”Privim cu speranţă şi încredere către noul an 2023, care stă să înceapă”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, în care spune că privește cu speranță și încredere în 2023, cu toate că, va fi un an dificil, cu un război la granițele României.

Klaus Iohannis afirmă că România priveşte cu speranţă şi încredere către noul an, după ce „provocările de proporţii istorice” pe care ţara le-a avut de înfruntat au scos în evidenţă „tăria de caracter” şi capacitatea românilor de a rămâne solidari.

„Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificaţii şi emoţie, pentru că sărbătorim sfârşitul unei etape şi debutul alteia noi.

Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toţi, marcat de crize profunde şi de un teribil război care se desfăşoară la graniţele noastre, privim cu speranţă şi încredere către noul an 2023, care stă să înceapă.

Provocările de proporţii istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidenţă tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniţi şi hotărâţi să depăşim cu bine orice obstacole”, a transmis Iohannis, sâmbătă, în mesajul de Anul Nou.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.