Victorie pentru Simona Halep. Meci spectaculos pentru româncă 1
Simona Halep a aflat pe ce loc se află în clasamentul WTAÎn game-ul al cincilea, românca a arătat de ce a fost atâta timp lider mondial, după ce a reușit un punct care a ridicat publicul în picioare. Jucătoarea din Slovenia a servit, însă "Simo" a început să preia imediat controlul. Victorie pentru Simona Halep. Meci spectaculos pentru româncă Lovitura a stârnit ropote de aplauze, după ce punctul a fost construit cu un raliu de 12 schimburi de mingi. Punctul a impresionat-o și pe Alexandra Dulgheru, care comentează meciul.
Ultima Ora Sport

Victorie pentru Simona Halep. Meci spectaculos pentru româncă

SIMONA HALEP – EKATERINA ALEXANDROVA 3-6, 7-5, 6-4

Halep se califica dupa un meci complicat Romanca merge in turul 3 la Cincinnati!

Românca a avut parte de tur liber, iar în turul secund a înfruntat-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova cu care nu mai jucase până acum în circuitul WTA.

După triumful de la Wimbledon și abandonul de la Toronto, Simona nu a început prea bine meciul cu Alexandrova. A pierdut categoric primul set cu 3-6. Nici actul secund nu a început prea bine pentru campioana noastră care și-a pierdut serviciul chiar în debut.

Simona a reușit să revină și să egaleze la 3. Finalul actului secund a fost o nebunie totală. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 5-5 atunci când Simona a luat un break și a închis setul cu 7-5. Astfel, românca a impins meciul în decisiv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.