Victorie! CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1 1
Ultima Ora Sport

Victorie! CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1

CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1, și conduce grupa E din Europa League.

Visele expansive ale lui don Sergio Cragnotti făcuse din Lazio una dintre superputerile lumii. După două decenii, capitolinii au sosit în Gruia cu garnitura a doua, lăsând vedetele acasă, Immobile, Radu, Luis Alberto, alte staruri, Lulici și Luis Felipe, fiind pe bancă. Chiar și așa, trupa romană arată ca una de armăsari pur sânge, cu fotbaliști voinici care știu bine și cu mingea.

Italienii au încercat să joace cu capul sus, semeț, clujenii punând osul la treabă. Bastos (25) a deschis scorul, logic, impresionând: și venit singur-singurel la gol, și reluare cu genunchiul, ca-n curtea școlii. Fost jucător în Italia, Djokovici și-a pus ambiția la lucru. După o tentativă de foarfecă, a avut inteligența și șansa de a scoate un penalty, forțând decisiv la Leiva. A fost și inteligent să nu riște și să-l lase pe Deac (41) să bată penalty-ul, perfect, și să aducă golul ce-a echilibrat balanța și-a încălzit tribunele.

Traore a trăit doar din golurile trecutului, unul apreciat și pe site-ul oficial UEFA. SuperDan a introdus prezentul după pauză, pe Omrani, care a dat puls unei echipe ce-a jucat un fotbal frustrant în prima repriză. Lăudat de Inzaghi, Bilel (52) a scăpat impetuos spre zona lui Strakosha, doar că a tras enervant de slab dintr-o superpoziție. Totuși, golgeterul campioanei a vrut să se remarce, a dorit să tragă din orice poziție, dovedind că are caracter de fotbalist ce-și asumă jocul.

Francezul nu a mai iertat a doua oară! În minutul 85 a lovit bara, a fost atent pe recuperare și a punctat decisiv.

CFR Cluj e primul ider al grupei E. În celălalt meci, Rennes și Celtic au remizat, scor 1-1.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii