Victoria Beckham a descoperit că suferă de dislexie. Copiii săi au aceeași boală
Ultima Ora Sport

Victoria Beckham a descoperit că suferă de dislexie. Copiii săi au aceeași boală

Creatoarea de modă britanică Victoria Beckham a declarat că s-a autodiagnosticat cu dislexie – o deficiență de învățare care împiedică dezvoltarea capacității de a citi -, dar și că cei patru copii ai săi suferă de aceeași boală, într-un interviu pentru Financial Times.

Designerul, fostă membră a trupei Spice Girls, a mai declarat pentru Financial Times că cei patru copii ai săi și ai fostului fotbalist David Beckham sunt mai degrabă pasionați de aspecte creative și de sporturi decât de domeniile academice.

Potrivit acesteia, Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, este pasionat de fotografie, Romeo, care are 16 ani, se antrenează să devină jucător de tenis, Cruz, în vârstă de 14 ani, adoră să cânte, iar Harper, în vârstă de 7 ani, „este foarte băiețoasă”.

Dislexia este o tulburare nervoasă constând în dificultatea de a citi şi de a înţelege ceea ce se citeşte, care nu afectează însă capacităţile intelectuale ale unei persoane

Victoria Beckham a mai spus că cei trei fii ai cuplului și-au abandonat ambițiile de a deveni fotbaliști, de teamă că își vor dezamăgi celebrul tată. Aceasta a acceptat deciziile fiilor săi, susținând că i-a spus lui Romeo, care și-ar fi exprimat vocal temerile, că tatăl lui „dorește doar ca el să fie fericit”.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar, în ultimii ani, a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop un designer foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.