Veste șocantă pentru fotbalul nostru! România vs Norvegia se va juca fără spectatori 1
FRF anunță participarea a 30 000 de copii la meciul României cu Norvegia
Ultima Ora Sport

Veste șocantă pentru fotbalul nostru! România vs Norvegia se va juca fără spectatori

Echipa națională de fotbal a României va juca fără spectatori meciul de pe teren propriu cu Norvegia din preliminariile pentru EURO 2020, iar Federația Română de Fotbal a fost amendată cu 83.000 de euro, potrivit gsp.ro.

UEFA a luat această decizie drastică, în urma incidentelor de la partida România vs Spania, când doi suporteri au pătruns pe teren, iar alții au aruncat cu petarde în spațiul de joc şi au avut scandări xenofobe. Forul a precizat că dacă fanii „tricolorilor” vor încălca din nou regulamentul la duelul cu Suedia, naționala de fotbal va juca un nou meci cu „porțile închise”.

România venea la această judecată din postura de recidivistă, motiv pentru care părea destul de puțin probabil să scape „basma curată” din această nouă speță.Totuși, potrivit gsp.ro, FRF va solicita la UEFA permiterea accesului copiilor sub 14 ani pentru ca „tricolorii” să aibă parte de susținere. Dacă forul european va aproba cererea, România va fi susținută din tribune de un public inedit.

Pentru România, partidele cu Norvegia și Suedia sunt capitale în ecuația calificării.

Înșirate pe un interval de două puncte, cele trei naționale își joacă soarta calificării în următoarele două luni. În partidele tur, „tricolorii” au părut, totuși, mult sub nivelul adversarilor, astfel că misiunea se anunța a fi deja una destul de grea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.