Veste proastă pentru șoferii profesioniști. Nu mai pot intra cu camioanele în Ungaria 1
Ultima Ora Externe Social

Veste proastă pentru șoferii profesioniști. Nu mai pot intra cu camioanele în Ungaria

Camioanele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu vor putea intra pe teritoriul Ungariei începând de luni de la ora 23.00 şi până marți la ora 23.00. Măsura vine în condițiile în care marți este zi de sărbătoare naţională în Ungaria, deci nelucrătoare, conform mediafax.ro

Potrivit Poliției de Frontieră, autorităţile ungare au informat Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Oradea că începând de luni ora 23.00 (ora României) până marți ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 20.08.2019 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Restricţiile nu se aplică mijloacelor de transport care transportă mărfuri periculoase, animale vii, produse alimentare perisabile sau sunt supuse unui anumit regim de temperatură.

De asemenea, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se evite apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.