Incident în București. O femeie de 70 de ani a fost lovită de tramvai
tramvaiul
Ultima Ora Social

VESTE PROASTĂ pentru bucureșteni. Tramvaiul 41 nu va mai circula în weekend

VESTE PROASTĂ pentru bucureșteni. Tramvaiul 41 nu va mai circula în weekend

Tramvaiele liniei 41 nu vor circula, sâmbătă şi duminică, pentru executarea unor lucrări de întreţinere a căii de rulare, reţelei electrice de contact precum şi la peroanele pentru călători, a anunţat joi Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

„În perioada 25 – 26 august 2018, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va executa lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, lucrări ce vor viza atât calea de rulare a tramvaielor, cât şi reţeaua electrică de contact şi peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă”, se precizează într-un comunicat al regiei remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul ‘Piaţa Presei Libere’ şi terminalul, Ghencea’, pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, strada Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângaşi, strada Virtuţii, Pasajul Lujerului, strada. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe sensul către terminalul ‘Ghencea’, autobuzele vor opri astfel: pe Bd. Mărăşti, în staţiile, Oprire’, amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu strada Alexandru Constantinescu, pe strada Turda, în staţiile, Oprire’, amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant; pe Sos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile liniei 178, precum şi în noua staţie, Oprire’, înainte de Bd. Uverturii; pe strada Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noua staţie, Oprire’, situată după intersecţia cu Bd. Timişoara; în terminalul Ghencea, în staţiile liniei 221.

De asemenea, pe sensul către terminalul, Piaţa Presei Libere’, autobuzele vor opri pe strada Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noile staţii, Oprire’, situate după intersecţia cu Drumul Taberei – ramură de nord, respectiv înainte de Bd. Timişoara; pe strada Virtuţii, în noua staţie, Oprire’, amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile liniei 178; pe Şos. Crângaşi, în staţiile liniei 178; pe strada Turda, în noua staţie, Oprire’, amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie, Oprire’, amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăşti, în noua staţie, Oprire’, amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile liniei 330; în terminalul Piaţa Presei Libere, în staţiile liniei 449.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.