Dinamo a câștigat la Sfântu Gheorghe. ”Câinii roșii” la cea de a doua victorie consecutivă
Lovitură pentru Rapid. Dinamo nu îi lasă să joace pe stadionul lor
Ultima Ora Breaking News Sport

Veste bună pentru fanii ”Câinilor roșii”. Dinamo va fi cumpărată. Anunțul suporterilor

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD) anunță faptul că echipa ar putea fi cumpărată de un grup de investitori din Italia. Din câte se pare, cel care gestionează tranzacția este fostul antrenor al ”câinilor”, Dario Bonetti.

În urmă cu câteva zile, s-a adus în discuție posibilitatea ca un grup de investitori din Arabia Saudită să preia clubul, dar în momentul de față nu se cunoaște stadiul negocierilor. Italienii ar fi mult mai interesați și vor să se alăture proiectului ADPD.

„Un grup de investitori italieni de-o anvergură financiară notabilă, aşa cum o cere brandul Dinamo, pe care Dario Bonetti şi un membru fondator ADPD i-au familiarizat cu ceea ce înseamnă Dinamo Bucureşti pentru o parte din inimile românilor consumatori de fotbal, sunt hotărâţi să preia cârma echipei, dacă patronul actual va dovedi o serioasă disponibilitate de negociere a tranzacţiei.

Îndrăznim să afirmăm că aceasta este o reuşită notabilă a efortului Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo, însă, de aici nu mai putem decide noi ce va urma; dacă această oportunitate va fi irosită sau fructificată de către patron pentru binele clubului.” , se arată pe pagina de Facebook a ADPD.

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat deschis, în urmă cu câteva luni, că este dispus să vândă clubul pentru suma simbolică de un leu. Ulterior, mai mulți oameni de afaceri au intrat în negocieri cu el, dar s-au retras din diverse motive, printre care și nesiguranța actelor de la Dinamo și gravitatea problemelor legate de datorii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii