Tăriceanu este disperat! Îi sunt eliminați miniștri din Guvernul Dăncilă. Primul vizat: Meleșcanu!
Ultima oră. Tăriceanu și-a ales numele pentru noul partid
Ultima Ora Social

Veste bună pentru Comercianți de la Tăriceanu. Ce zice despre casele de marcat cu jurnal electronic

Veste bună pentru Comercianți de la Tăriceanu. Ce zice despre casele de marcat cu jurnal electronic

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că la nivelul Coaliţiei s-a decis ca introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic să fie amânată până la momentul la care Ministerul de Finanţe îşi pune la punct sistemul informatic, scrie Agerpres.

„Cu casele de marcat am cerut un lucru care a fost discutat la nivelul Coaliţiei şi care a fost acceptat – să amânăm introducerea caselor de marcat până la momentul la care Ministerul de Finanţe îşi pune la punct sistemul informatic. Şi e foarte normal”, a spus Tăriceanu, miercuri la Senat.

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a solicitat pe 27 septembrie Guvernului prelungirea termenului prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) de înlocuire a caselor de marcat cu rolă jurnal cu aparate de marcat cu jurnal electronic, până la data la care ANAF va fi dotată tehnic şi logistic cu aparatura electronică necesară.

„E vorba de legea privind casele de marcat. Solicităm Guvernului României să prelungească termenul prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici şi mijlocii să înlocuiască casele de marcat cu aparatele de marcat cu un jurnal electronic până la data la care Ministerul Economiei şi Finanţelor, prin ANAF, va fi dotat tehnic şi logistic cu toată aparatura electronică necesară. Este un răgaz pe care îl socotim corect pentru administrarea acestei legi şi care este, în acelaşi timp, un răgaz şi pentru întreprinderile mici şi mijlocii”, a precizat, săptămâna trecută, Vosganian, la Palatul Parlamentului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii