Gabriela Firea va da "amenzi drastice" în Centrul Vechi. Cine sunt cei vizați?
Verificări de urgență ale clădirilor din Centrul Vechi al Capitalei după cutremurul de 4,5 grade
Ultima Ora Social

Verificări de urgență ale clădirilor din Centrul Vechi al Capitalei după cutremurul de 4,5 grade

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov verifică, la ora transmiterii știrii, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei după cutremurul cu magnitudine de 4,5 pe scara Richter produs marți în județul Buzău.

„În urmă cu scurt timp s-a produs un cutremur în zona seismică Vrancea, cu intensitatea de 4.5 grade Richer. În acest moment, nu sunt înregistrate efecte ale cutremurului și efectuăm o verificare a integrității cladirilor din zona Centrului Istoric”, anunță ISU București-Ilfov, pe Facebook.

Un seism cu magnitudinea de 4,5 s-a produs la ora 14.55, potrivit aplicației INFP. Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 4.5 pe scara Richter și s-a produs o la adâncimea de 140 de km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orase: Nehoiu(12km), Întorsura Buzăului(30km), Covasna(33km), Vălenii de Munte(44km), Slănic(47km), potrivit INFP.

Acesta este cel mai puternic seism din 2019, după cel înregistrat în luna ianuarie, de 4,4 grade.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii