Scandal în trafic. Doi șoferi s-au luat la bătaie chiar lângă Inspectoratul General al Poliţiei Române
Lider local PNL, prins băut la volan. ”Emana halenă alcoolică”
Ultima Ora Social

Urmărire ca în filme în trafic. Polițiștii au tras focuri de armă în șofer

Un șofer a fost împușcat, noaptea trecută, în Craiova, după ce a încercat să fugă de polițiștii care au intervenit în timp ce acesta avea un conflict cu un al conducător auto. Bărbatul a demarat în viteză, iar polistitii l-au urmărit. Ulterior, acesta a coborât din mașina și a încercat să fugă. Oamenii legii au executat patru focuri de avertisment, însă acesta nu s-a oprit, fiind ulterior împușcat în picior. Polițiștii au stabilit că acesta conducea sub influență băuturilor alcoolice.

Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, în timp ce executau serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, noaptea trecută, între conducătorii a două autoturisme, oprite pe Bulevardul Dacia, avea loc un conflict verbal.

Echipajul de poliţie a oprit autospecială pentru a interveni, fiind informat de unul dintre conducători cu privire la faptul că celălalt i-a adresat injurii şi s-ar află sub influenţa alcoolului.

Având în vedere că respectivul bărbat a demarat în viteză, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

La un moment dat, cel în cauză a coborât din autoturism şi a încercat să îşi asigure scăparea fugind.

Fiind în urmărirea acestuia, unul dintre poliţişti a efectuat somaţiile legale şi a tras 4 focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l determina pe acesta să se oprească.

Întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, asupra membrelor inferioare ale acestuia a fost executat un foc de armă, fiind rănit în piciorul stâng.

Poliţiştii au chemat la faţa locului un echipaj medical, cel în cauză fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urmă verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, se află sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.