Un tren a luat foc în gara Apahida din județul Cluj din cauza unui scurtcircuit 1
Ultima Ora Social

Un tren a luat foc în gara Apahida din județul Cluj din cauza unui scurtcircuit

Un tren personal a luat foc în gara Apahida din județul Cluj. Este vorba despre locomotiva unui tren personal ce aparține Căilor Ferate Române, prevăzut cu trei vagoane pentru transport călători.

În momentul în care locomotiva a luat foc, în vagoane erau aproximativ 20 de pasageri. Din fericire, aceștia au fost evacuați la timp în stația CFR Apahida, transmite ISU Cluj, conform MEDIAFAX. 

Din primele informații, se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit de la sistemul electric al trenului. La fața locului au ajuns rapid mai mulți pompieri care au reușit să stingă incendiul în timp util. Vestea bună este că toți cei 20 de pasageri incluzând și mecanicul locomotivei au reușit să se autoevacueze la timp.

„Un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Apahida şi la faţa locului au intervenit două autospeciale. Garnitura avea trei vagoane de transport persoane. În momentul declanşării incendiului, în vagoane au fost circa 20 de pasageri care s-au autoevacuat în siguranţă. Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii