Cristiano Ronaldo vva juca trei ani la AL Nassr
Cristiano Ronaldo vva juca trei ani la AL Nassr
Ultima Ora Sport

Un nou titlu pentru Cristiano Ronaldo. Cel mai bun marcator pe terenul lui Ajax

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a înscris unicul gol al lui Juventus, în remiza cu Ajax Amsterdam, scor 1-1, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, iar portughezul a stabilit un nou record incredibil, conform mediafax.ro

Starul lusitan a ajuns la şase goluri înscrise pe stadionul celor de la Ajax, devenind astfel cel mai bun marcator în Champions League pe arena din Amsterdam, în ciuda faptului că nu a evoluat niciodată pentru „lăncieri”. La egalitate cu Ronaldo se află Zlatan Ibrahimovic, care a jucat pentru Ajax în perioada 2001-2004.

În plus, Cristiano Ronaldo a ajuns la 125 de goluri înscrise în Liga Campionilor, fiind cel mai bun marcator din istoria competiţiei. Celălalt jucător care a depăşit borna de 100 de reuşite în cea mai importantă competiţie europeană este Lionel Messi (108 goluri).

CR7 a fost lăudat la finalul jocului cu Ajax şi de antrenorul lui Juventus Torino, Massimiliano Allegri, care a apreciat prestaţia sa excelentă, venită după o perioadă de accidentare: „Abia a revenit pe teren, a alergat foarte mult şi a făcut un joc bun. El a început acţiune şi a încheiat-o cu gol. Ăsta e Ronaldo!”, a spus tehnicianul italian.

Manşa retur dintre Juventus şi Ajax va avea loc marţi, 16 aprilie, la Torino, de la ora 22:00.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.