Un martor din cazul Caracal a fost adus cu duba la audieri 5
Un martor din cazul Caracal a fost adus cu duba la audieri
Ultima Ora Social

Un martor din cazul Caracal a fost adus cu duba la audieri

Continuă ancheta în cazul din Caracal, unde mai multe persoane sunt audiate rând pe rând. Potrivit România TV, un martor a fost scos cu duba de la audieri. În paralel, la Poliția Caracal ar fi trebuit audiați ieri alți doi martori dintre vecinii lui Dincă. Însă doar unul s-a prezentat. Celălalt a cerut o amânare pentru săptămâna viitoare, explicând că nu are timp să meargă pentru că are de muncit la câmp.

Percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal vor continua în perioada următoare, a anunţat DIICOT.

“Procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii