Un frizer din Gorj s-a trezit cu reclamație după ce a refuzat un client pe motiv de plictiseală
Ultima Ora Social

Un frizer din Gorj s-a trezit cu reclamație după ce a refuzat un client pe motiv de plictiseală

Un bărbat din Gorj a reclamat la ITM că angajatul unei frizerii a refuzat să îl tundă, ”plictisit probabil de locul de muncă”. O altă sesizare inedită a fost făcută de o persoană l-a reclamat pe patronul unui atelier de tâmplărie că lucrează „la negru”, adică „numai pe întuneric”, conform mediafax.ro

Potrivit unui raport prezentat de ITM Gorj, un bărbat a reclamat că un frizer ”plictisit” ar fi refuzat să îl tundă.

„Am fost primit de un angajat plictisit probabil de locul de muncă, care pur și simplu, la primul pas făcut în interiorul locației respective a motivat că nu poate să mă mai tundă, deoarece are progrămi și programul se termină. Menționez că în momentul respectiv, în așteptare nu se afla decât un singur client, iar ora era 16.50, în condițiile în care programul de lucru afișat este până la ora 19.00”, a sesizat bărbatul.

Acesta a adăugat că este clientul frizeriei de cel puțin 5-6 ani, iar „problema se repetă doar la acest individ, un băiat cu vârsta cuprinsă între 20 și 28 de ani, înalt, poartă ochelari și are cioc”.

Acesta le-a cerut inspectorilor de muncă să ia măsuri, reclamând și că ”în unitate nu se emite bon fiscal tot timpul”.

Reprezentanții ITM Gorj susțin că au primit și alte reclamaţii ciudate, de-a lungul timpului.

„Sunt foarte multe petiții amuzante. Oamenii au anumite neplăceri, anumite lucruri pe care nu înțeleg că nu sunt de competența instituției pe care eu o conduc, că nu s-au înțeles cu vecinul, sunt anumite aspecte pe care noi nu le putem verifica, pe noi ne interesează doar ce putem verifica atât în domeniul relațiilor de muncă, cât și în domeniul securității în muncă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, George Romanescu, inspectorul șef al ITM Gorj.

Potrivit acestuia, o altă sesizare a fost făcută, la sfârșitul anului trecut, când un gorjean a reclamat la ITM că patronul unui atelier de tâmplărie lucrează la negru, adică „numai pe întuneric”, sfătuindu-i pe inspectori „să o loați peste deal, mai repede”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii