Un bărbat de 34 împușcat mortal
Un bărbat de 34 împușcat mortal
Externe Ultima Ora

VIDEO. Crimă în metroul din New York. Un bărbat de 34 împușcat mortal. Alte cinci persoane grav rănite

O crimă a avut loc luni în metroul din New York, SUA. Un bărbat de 34 a murit şi alte cinci au fost rănite luni, după focuri de armă pe o platformă a metroului din New York, a anunţat poliţia.

Cei cinci răniţi sunt două femei şi alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 71 de ani, au indicat ofiţerii de poliţie în timpul briefing de presă la poalele metroului aerian din cartierul newyorkez Bronx, cel mai defavorizat din oraş.

Nu a fost vorba despre un trăgător singuratic care a deschis focul „la întâmplare” asupra pasagerilor, a precizat comisarul Michael Kemper, într-un oraş marcat de incidentul din 2022 când un bărbat de peste şaizeci de ani a deschis focul într-un tren aglomerat al metroului, făcând surprinzător doar aproximativ treizeci de răniţi.

Metroul din New York
Metroul din New York

Luni la sfârşitul după-amiezii, două grupuri de tineri „se certau” într-un tren care intra în gară când un membru al unui grup a scos o armă şi a deschis focul pe platformă, exact când uşile vagonului se deschideau, iar pasagerii intrau şi ieşeau, a explicat Kemper.

Poliţistul nu a dat identitatea victimelor decât pentru a preciza că „una dintre ele, un bărbat de 34 de ani, a murit din păcate” la spital.Pompierii din New York (FDNY) au făcut cunoscut într-un e-mail adresat AFP că patru din cele cinci persoane sunt „grav rănite”.

Agresorul a fugit, iar poliţia a chemat martorii să ofere informaţii, relatează agerpres.ro.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.