Un bărbat a fost arestat la New York după ce a intrat cu maşina în reşedinţa cântăreţei Taylor Swift 1
Externe Ultima Ora

Un bărbat a fost arestat la New York după ce a intrat cu maşina în reşedinţa cântăreţei Taylor Swift

Poliţia din New York a anunţat vineri arestarea unui bărbat care a intrat cu maşina în timpul nopţii în reşedinţa superstarului pop Taylor Swift, informează AFP.

Morgan Mank, în vârstă de 31 de ani, din Virginia, a fost arestat după ce a condus pe contrasens pe o stradă din cartierul Tribeca, din sudul Manhattan-ului, unde se află reşedinţa vedetei de 32 de ani, cu aproape 200 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Potrivit raportului poliţiei consultat de AFP, vineri în jurul orei 3.00 (08.00 GMT), „martorii afirmă că au văzut un bărbat într-o maşină mergând pe contrasens pe strada Franklin şi izbindu-se de clădirea rezidenţială”, în care locuieşte Taylor Swift. Suspectul „a ieşit apoi din vehiculul său, s-a apropiat de clădire şi a încercat fără succes să forţeze o uşă securizată”.

Mank a fost ulterior transportat la spital, a indicat poliţia, care nu a confirmat că acesta ar fi făcut comentarii ostile la adresa vedetei.

Nu este prima dată când starul pop este ţinta celor pe care i-a descris drept „hărţuitori” şi împotriva cărora vrea să se protejeze.

În 2019, în revista Elle, ea povestit că au existat „destui hărţuitori care au încercat să-i intre în casă”, din cauza cărora s-a simţit obligată să „se pregătească în caz că s-ar întâmpla ceva rău”.

Un alt bărbat, pe nume Roger Alvarado, a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru că a încercat să intre în casa din Manhattan a vedetei.

În iunie 2019, un bărbat din Iowa a încercat să se strecoare în casa din Rhode Island a cântăreţei, susţinând că vrea să o ia de soţie.

În 2017, superstarul a câştigat un proces împotriva lui David Mueller, un DJ pe care l-a acuzat de agresiune sexuală.AGERPRES

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.