Un autocar cu români s-a răsturnat în Italia
Un autocar cu români s-a răsturnat în Italia
Exclusiv Social Ultima Ora

FOTO-VIDEO. COD ROȘU: Un autocar cu români, între care și copii, accident cumplit în Italia. 22 de persoane sunt rănite. Au fost duse cu elicopterul la spital

Un autocar cu români, cei mai mulți din județul Botoșani s-a răsturnat astăzi, pe autostrada A13 din Italia, lângă Padova Est.

În urma accidentului mai multe persoane au fost rănite, două fiind transportate la spital cu elicopterul. În autocar se aflau 52 de pasageri, adulți și copii de naționalitate română, menționează presa din Italia.

FOTO-VIDEO. COD ROȘU: Un autocar cu români, între care și copii, accident cumplit în Italia. 22 de persoane sunt rănite. Au fost duse cu elicopterul la spital 3

O persoană a fost transportată la spital în cod roșu, alte patru în cod galben și 17 în cod alb.

Accidentul s-a produs pe șoseaua de legătură între autostrada A13 Bologna-Padova cu A4 Torino-Trieste. Conform informațiilor obținute până în prezent, autocarul a plecat de la Palermo în cursul serii trecute, dar avea pasageri și din Roma.

La fața locului au sosit ambulanțe din Veneția și Padova, precum și voluntarii de serviciu. Au fost prezenți, de asemenea, pompierii și Poliția rutieră, precum și personalul Autostrade per l’Italia.

Din cauza accidentului, legătura cu A4 Torino-Trieste de pe A13 Bologna-Padova a fost închisă pentru cei care călătoresc din Bologna la Padova. Traficul a fost blocat și au fost cozi de 2 km în direcția Padova.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.