Ambasadoarea Olandei a răbufnit după anunțul Ordonanțelor lui Tudorel Toader. A mers la sediul ministrului
Ultima oră. Tudorel Toader, internat de urgență la Neurochirurgie
Ultima Ora Justiție

ULUITOR. Toader a fost prins CU MINCIUNA. Nu există documentul prin care justifică demiterea lui Lazăr

ULUITOR. Toader a fost prins CU MINCIUNA. Nu există documentul prin care justifică demiterea lui Lazăr

Parchetul General a publicat corespondența purtată cu reprezentanții CSM , în care procurorul general solicita o copie a ordonanței de clasare invocată de ministrul justiției in procedura de evaluare. Consiliul sustine ca in urma verificarilor nu a fost identificat niciun astfel de document.

„Având în vedere Raportul privind activitatea managerială a procurorului general al României iniţiat de ministrul justiţiei Tudorel Toader în care se face vorbire la punctul 2 despre „o rezoluţie de clasare care privea preşedintele României în funcţie”, vă rog să-mi eliberaţi copia acestei rezoluţii aflată în dosarul cu propunere de numire a mea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă înalta, Curtea de Casaţie şi Justiţie înaintat de Ministerul Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii, în anul 2016″, se arata in cererea procurorului general.

„Urmare a adresei dumneavoastră nr. 263l/C /2 0 18, vă aducem la cunoştinţă că în urma verificării documentaţiei ataşate la lucrarea noastră nr. 8012/2016 (având ca obiect avizarea propunerii ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia), nu a fost identificat niciun document cu obiectul invocat în solicitarea dumneavoastră”, este raspunsul CSM.

Tudorel Toader a anuntat ca va publica maine documentele invocate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.