ULUITOR. Reacția mamei celor doi hoți români din Italia. ”I-a dus cineva acolo... ”
Ultima Ora Social

ULUITOR. Reacția mamei celor doi hoți români din Italia. ”I-a dus cineva acolo… ”

ULUITOR. Reacția mamei celor doi hoți români din Italia. ”I-a dus cineva acolo… ”

Mama celor doi băieți care au comis jaful cumplit din Italia a avut o primă reacție. Ea spune ca are doi băieți foarte cuminți, ascultători și nu știe ce s-a întâmplat cu ei. 

„Am văzut și eu pe telefon ce s-a întâmplat și nu-mi venea să cred. Cel mic făcea doi ani de când lucra în Italia, iar celălat avea patru ani de când muncea. Mi-au zis că ei lucrează în construcții. Au fost în vacanță în România și recent au plecat înapoi.

Eu nu pot să-mi închipui ce s-a întâmplat cu copilașii mei, pentru că sunt foarte cuminți. I-am crescut singură pentru că tatăl lor a murit de 12 ani. Au fost cu mine în casă până la 18 ani. Îmi pare foarte rău, eu nu credeam că fac așa ceva copilașii mei cât au fost de cuminți și cât m-au ascultat.

Erau foarte muncitori, munceau cu ziua prin sat. Eu cred că a fost un anturaj, altcineva i-a dus pe copii acolo. Dacă era să facă rău, făceau copilasii mei rău și în România. Nu făceau tocmai acum. De ce nu au făcut în doi ani cât a lucrat cel mic și celălat la fel, în patru ani? I-a dus cineva acolo… Mie îmi mai trimiteau câte 100 de euro acasă, când și când, cât mai aveau și ei. Nu-mi trimiteau mereu,” a spus mama celor doi frați Turlică.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.