Nucleara pentru Gabriela Firea. Inspectorii au fost trimiși la verificări. Este vorba de bani mulți
Gabriela Firea introduce o nouă taxă municipală pentru apa uzată
Ultima Ora Social

ULUITOR. Noile autobuze aduse de Firea, au probleme cu FRIGUL

ULUITOR. Noile autobuze aduse de Firea, au probleme cu FRIGUL

Noile autobuze turcești, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din țară. În spațiul public au apărut, sâmbătă, imagini cu un autobuz nou în trafic la care se intervine cu o echipă de mecanici, iar surse STB confirmă, pentru MEDIAFAX, că autobuzului „i-a sărit siguranța generală de la frig”.

Surse din Societatea de Transport București (STB, fostă RATB) au precizat pentru MEDIAFAX că un autobuz nou, achiziționat recent de Primăria Capitalei, marca Otokar, a avut, sâmbătă probleme în trafic, după ce „i-a sărit siguranța generală din cauza frigului”.

Potrivit surselor MEDIAFAX, după ce i s-a schimbat siguranța, autobuzul a plecat pe propulsia proprie, și nu tractat de mașina de intervenții a STB. Primăria Capitalei a achiziționat în acest an 400 de astfel de autobuze, valoarea investiției fiind de 100 de milioane de euro. Autobuzele au fost prezentate recent pe Facebook de primarul general, Gabriela Firea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii