Ultima oră. Un jandarm s-a împușcat singur cu pistolul din dotare 1
Ultima oră. Un jandarm s-a împușcat singur cu pistolul din dotare
Ultima Ora Social

Ultima oră. Un jandarm s-a împușcat singur cu pistolul din dotare

Un jandarm din Scorniceşti s-a împuşcat cu pistolul din dotare, în mâna stângă, în timp ce încărca armamentul, a confirmat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Olt, Simona Floricel, potrivit Agerpres.

Aceasta a precizat că incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 19 octombrie, iar jandarmul s-a rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„Sâmbătă, 19 octombrie, în jurul orei 7,30, un subofiţer din cadrul Grupei de supraveghere şi intervenţie Scorniceşti, s-a rănit uşor prin împuşcare, la mâna stângă, în timp de executa activităţile de încărcare a armamentului. Subofiţerul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, a spus Simona Floricel.

Parchetul Militar efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.Jandarmul care s-a rănit cu arma din dotare este absolvent al Şcolii de subofiţeri de la Drăgăşani şi a fost încadrat din anul 2008.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.