Ultima oră. Trenurile Metrorex vor circula joi noapte pentru suporterii naționalei 1
Ultima Ora Social

Ultima oră. Trenurile Metrorex vor circula joi noapte pentru suporterii naționalei

Trenurile de metrou vor circula joi pe toate magistralele după un program prelungit cu o oră şi 30 de minute, cu prilejul disputării partidei de fotbal dintre selecţionatele României şi Spaniei, ce va avea loc pe stadionul „Arena Naţională”, informează miercuri Metrorex, potrivit AGERPRES.

‘Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Spaniei, ce se va desfăşura pe stadionul ‘Arena Naţională’, şi anunţă că joi, 5 septembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră şi 30 de minute’, precizează Metrorex, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, ultimele garnituri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute.’Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 5 septembrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru organizarea Turneului Final EURO 2020′, precizează compania.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.