Ultima oră. Tinerii evadați din Timiș au fost prinși 1
Ultima Ora Social

Ultima oră. Tinerii evadați din Timiș au fost prinși

Cei doi tineri care au evadat din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș, din județul Timiș, au fost prinși, miercuri seara, în județul Olt.

Potrivit Poliției Olt, cei doi tineri evadați din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș au fost depistați de către forțele implicate în căutarea lor.

Cei doi au fost prinși la aproximativ 10 kilometri de locul în care au abandonat mașina folosită pentru a se deplasa.

„În momentul depistării aceștia nu au opus rezistență. În prezent se află în custodia poliției și urmează a fi predați reprezentanților Centrului pentru Măsuri Educative Buziaș”, anunță Poliția Olt.După ce au evadat, tinerii au fost văzuți în zona comunei Gârcov, din județul Olt. Polițiștii au tras focuri de armă, să-i oprească, însă aceștia au fugit într-o pădure, fiind urmăriți.

Potrivit unui comunicat al Centrului Educativ Buziaș, doi tineri, de 19 și 21 de ani, au evadat de la Centrul de Educare din Buziaș, județul Timiș. Este vorba de Soare Claudiu Florin, în vârstă de 19 ani, care avea de ispășit o pedeapsă de un an și zece luni pentru furt calificat, și Teglas Samuel, de 21 de ani, care avea o pedeapsă de doi ani și 204 zile, pentru tăinuire.

Cei doi au evadat marți seara, în jurul orei 22.10, sărind gardul împrejmuitor al unității.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.