Inamicul principal al lui Putin, Aleksei Navalnîi a murit în închisoare
Inamicul principal al lui Putin, Aleksei Navalnîi a murit în închisoare
Externe Ultima Ora

ULTIMA ORĂ! Proteste masive la Moscova! Soția lui Navalnîi a fost arestată! VIDEO

Soţia lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaïa, a fost arestată, sâmbătă, la Moscova, unde are loc una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului, relatează cnn.com.

Iulia Navalnaïa a postat pe Instagram o imagine cu ea la protest, cu menţiunea: “Ce binecuvântare că sunteţi aici! Mulţumesc!”.

ULTIMA ORĂ! Proteste masive la Moscova! Soția lui Navalnîi a fost arestată! VIDEO 3

În social media au apărut imagini cu Navalnaïa oprită de poliţie la intrarea într-o staţie de metrou din centrul Moscovei, lângă locul în care erau strânşi protestatari. Apoi, ea a fost văzută în timp ce era escortată la o dubă a poliţiei.

La protestul de la Moscova a participat şi mama lui Navalnîi, Liudmila Ivanovna Iulia Navalnaïa.

Potrivit OVD-Info, un site independent care monitorizează arestările de la protestele din Rusia, au fost reţinute sâmbătă 1.090 de persoane.

Vineri, susţinătorii lui Navalnîi anunţat că plănuiesc proteste în 90 de oraşe.

Protestatarii ruși ies sâmbătă în stradă, la îndemnul opozantului Alexei Navalnîi, încarcerat săptămâna aceasta la întoarcerea în țară.

Manifestațiile au început în Orientul Îndepărtat, acestea punând la încercare sprijinul popular pentru regimul Putin, acuzat de otrăvirea lui Navalnîi și vizat de tot mai multe sancțiuni ale Occidentului.Opozantul a făcut apel la proteste contra arestării sale și a clasei politice ruse. Mai mulți dintre colaboratorii săi au fost arestați în ultimele zile, iar autoritățile au cerut ca postările de pe rețelele sociale care promovează manifestațiile să fie șterse.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.