Incendiu puternic în Constanța. 25 de persoane au fost evacuate
ISU București-Ilfov a primit în dotare 65 de ambulanțe noi
Ultima Ora Social

ULTIMA ORĂ. Peste 2 000 de INTERVENȚII ale echipelor SMURD și pompieri în Prima zi de Crăciun

ULTIMA ORĂ. Peste 2 000 de INTERVENȚII ale echipelor SMURD și pompieri în Prima zi de Crăciun

2.266 de urgențe în ajunul și în prima zi a Crăciunului. Pompierii au intervenit pentru stingerea a 149 incendii, iar echipajele SMURD au acţionat în 1838 cazuri pentru acordarea primului ajutor calificat şi 13 cazuri pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutier.

De asemenea, salvatorii au intervenit în 71 situaţii pentru deblocarea persoanelor surprinse în medii ostile, precum şi în alte 195 misiuni de protejare a comunităţilor”, anunţă IGSU, precizând că în minivacanţa de Crăciun, peste 5.100 de pompieri se află zilnic la datorie.

În cele două zile, 1.856 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, iar alte 15 persoane au fost salvate din incendii sau alte situaţii deosebite.
Numărul intervenţiilor la care au participat efectivele IGSU se menţine relativ constant faţă de perioada Crăciunului din anul 2017, fiind înregistrate mai puţin cu 11 evenimente în acest an.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii