Ultima oră. Pasajul Unirii va fi închis timp de 3 zile 1
Ultima Ora Social

Ultima oră. Pasajul Unirii va fi închis timp de 3 zile

Pasajul Unirii se închide, de vineri noapte până luni dimineață, pe ambele sensuri, transmite Brigada Rutieră deoarece Primăria Capitalei a demarat, din această lună, lucrări ample de reparație a pasajului care vor dura doi ani, iar costurile vor fi de peste 90 de milioane de lei, conform mediafax.ro

„Începând din noaptea aceasta (vineri noapte, n.r.), orele 22.00 – până pe 01 aprilie, orele 04.00, se va închide traficul rutier în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de circulație, pentru realizarea unor lucrări de întreținere”, a transmis, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Primăria Capitalei va investi peste 92 de milioane de lei pentru refacerea Pasajului Unirii, potrivit unui proiect votat, la începutul acestei luni în ședința Consiliului General al Municipiului București.

„Prin realizarea obiectivului de investiții se va asigura o circulație rutieră în condiții de siguranță și confort în Pasajul Unirii. Lucrările de intervenție sunt necesare pentru remedierea deficiențelor constructive constatate și a degradărilor apărute din infiltrațiile de apă freatică, îmbătrânirii hidroizolației, de asemenea infiltrării prin rosturile degradate și prin fisurile apărute”, se arată în proiectul votat în ședința CGMB.

Potrivit proiectului, investiția este de peste 97 de milioane de lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de doi ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.