Incredibil. Nu mai au limite. Adina Florea i-a deschis dosar penal vice-președintelui Comisiei Europene Frans Timmermansv
Ultima Ora Justiție

Ultima oră. Omul lui Tudorel Toader, Adina Florea, a primit punctaj maxim la interviul pentru procuror

Surpriză la CSM – Adina Florea a obținut punctaj maxim în urma interviului susținut, joi, pentru ocuparea postului de procuror cu funcție de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, anunță Antena3. De asemenea, s-au calificat Mihaiela Iorga Moraru, Marin Nicolae, Puiu Zarafina, Sorin Iașinovschi.

Secția specială pentru anchetarea magistraților este condusă de fostul adjunct al șefului Inspecției Judiciare, Gheorghe Stan. Adjunctul lui Stan la Secția pentru anchetarea magistraților este procurorul Adina Florea, propusă de trei ori la șefia DNA de către ministrul Justiției și respins de președintele Iohannis.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie şi-a început activitatea în 23 octombrie 2018, având competenţa exclusivă de a efectua urmărirea penală pentru infracţiunile săvârşite de judecători şi procurori, inclusiv judecătorii şi procurorii militari şi cei care au calitatea de membri ai CSM. Secţia a preluat dosarele care îi vizează pe magistraţi aflate în lucru la DNA şi la alte unităţi de Parchet, precum şi dosarele soluţionate. În momentul în care a devenit operațională, Secția a primit peste 1.400 de dosare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.