Ultima oră. Noi oase descoperite în Casa Groazei 5
Ambulanță chemată la Casa Groazei. Mamei Luizei i s-a făcut rău
Ultima Ora Social

Ultima oră. Noi oase descoperite în Casa Groazei

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că noi fragmente de oase, aproape sigur de natură umană, s-au găsit și miercuri, „în interior, dar la suprafață”.

Tonel Pop a explicat că s-a pus problema să fie începute spargerile în locuință și în curte, însă trebuie mai întâi adunate probele aflate la suprafață, conform Mediafax.

„Se punea problema dacă se sapă, nu se sapă. Trebuie să înțelegeți că înainte de a putea să sape sau să spargă betoane sau să intre în acele buncăre și ce mai avea Dincă pe acolo trebuie să perie toată zona la suprafață. Dacă toată zona nu ar fi periată și nu s-ar aduna toate probele de la suprafață și ar intra cu excavatoare, s-ar distruge probele de la suprafață. Vă pot spune că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur de natură umană, în interior, dar la suprafață. Și astăzi s-au găsit în continuare fragmente osoase”, a declarat avocatul.

Potrivit lui Tonel Pop, după ce nu se va mai putea preleva nimic de la suprafață, se poate trece la la săpături și la dărâmarea betoanelor, a ridicării plăcilor de beton și a buncărelor.

În altă ordine de idei, întrebat dacă Dincă are acces la televizor, avocatul a răspuns: „Din punctul meu de vedere are acces la informații, inclusiv prin avocații pe care îi are, chiar din oficiu. Întreabă și aceștia îi spun . Cum îl văd, după strategia pe care o adoptă, este la curent cu totul și este sfătuit în funcție de ce se întâmplă, cum să reacționeze, ce să facă și ce să nu facă”.

Miercuri este cea de-a șasea zi în care anchetatorii fac verificări la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii