Nelu Ploieșteanu
Social Ultima Ora

ULTIMA ORĂ! Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, în stare extrem de gravă!

Nelu Ploieșteanul se află într-o stare extrem de gravă, fiind intubat, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Jurnalista Mara Bănică a publicat un mesaj în mediul online, unde mărturisește că familia artistului este disperată și că-și dorește să afle mai multe vești despre starea de sănătate a acestuia.

”In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%.

 

Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca.

 

Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua.

 

Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc”., a scris jurnalista Mara Bănică pe facebook.

ULTIMA ORĂ! Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, în stare extrem de gravă! 3

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.