Ultima oră. Mama Luizei a depus plângere penală la procurorul general 1
Ultima oră. Mama Luizei a depus plângere penală la procurorul Bogdan Licu
Ultima Ora Justiție Social

Ultima oră. Mama Luizei a depus plângere penală la procurorul general

Monica Melencu a declarat, după discuția de luni, de la Parchetul General cu procurorul Bogdan Licu, că este mai liniștită, subliniind că a simțit că a vorbit cu un „om, nu cu un procuror general”.

„Am simțit că vorbim cu un om, nu cu un procuror general, un om care a putut să facă distincția”, a declarat mama Luizei, Monica Melencu, la ieșirea de la Parchetul General.

„A făcut distincția între teroare și omenie. A făcut o plângere prin domnul avocat. Nu știu ce, domnul avocat știe”, a completat bunicul Luizei.

La rândul său, avocatul Tonel Pop a precizat că nu poate oferi detalii cu privire la plângere și nici nu a spus împotriva cui a fost depusă.

„Procurorul general nu poate să intre în dosarul cauzei, dar când instituția statului este in pericol prin unele chestiuni administrative sau de conduită care nu este normală, legală sau care revoltă popuilația, atunci managerii acestei instituții din statul român, CSM, procurorul general trebuie să ia măsuri. Vom vedea măsurile”, a declarat avocatul familiei Melencu.

După întâlnirea cu Bogdan Licu, procurorul general al României, familia Melencu se îndreaptă spre Ministerul Justiției, pentru discuții cu Ana Birchall.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.