Șoc pentru Dragnea. A fost huiduit la Congresul Socialiștilor de la Madrid. ”Afară cu corupții. Nu vrem corupți în PES și S@D”. VIDEO
Ultima Ora Justiție

ULTIMA ORĂ. Lovitură pentru Dragnea. CCR amână discutarea modificărilor Legii Codului Penal 

ULTIMA ORĂ. Lovitură pentru Dragnea. CCR amână discutarea modificărilor Legii Codului Penal 
CCR a amânat, discutarea sesizărilor președintelui Klaus Iohannis, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, PNL, USR și PMP privind Legea Codului Penal și Legea referitoare la faptele de corupție.

Klaus Iohannis a susținut că actul normativ a fost adoptat în cadrul unei sesiuni extraordinare neconstituționale ale Camerei Deputaților.

Iohannis a invocat și încălcarea pricipiului bicameralismului.

În același timp, CCR a admis parțial sesizarea președintelui cu privire la modificările aduse Legii Statutului aleșilor locali, au declarat surse din CCR pentru Agerpres.

Potrivit surselor, CCR a considerat ca neconstituțională modificarea privind o nouă sancțiune disciplinară pentru consilierii locali și județeni, prin care se diminuează indemnizațoa de ședință cu 10% pentru maxim șase luni.

Judecătorii Curții Constituționale au mai admis și sesizarea președintelui asupra modificărilor aduse Legii privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi, conform surselor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.