ULTIMA ORĂ! Ladislau Boloni s-a decis! Burleanu așteaptă răspunsul 3
Sport Ultima Ora

ULTIMA ORĂ! Ladislau Boloni s-a decis! Burleanu așteaptă răspunsul

Președintele FRF, Răzvan Burleanu așteaptă în cel mai scurt timp răspunsul lui Ladislau Boloni, ofertat pentru a prelua conducrea Echipei Naționale de Fotbal a României, după demisia lui Mirel Rădoi.

Se pare că Loți Boloni a decis să refuze oferta șefului Federației, scrie gsp.ro.

Burleanu nu l-a convins nici pe Boloni

Burleanu a fost refuzat de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, se pare că acesta nu l-a convins nici pe experimentatul tehnician.

Negocierile s-au împotmolit, iar surse apropiate tehnicianului susțin că acesta s-ar fi decis să nu accepte propunerea FRF, chiar dacă deocamdată el nu a dat un răspuns oficial. Urmează să îi anunțe pe cei de la „Casa Fotbalului” de această hotărâre în scurt timp.

Din informațiile GSP.ro, totul s-a blocat din cauza unor clauze din contract. Federația a insistat pentru o înțelegere valabilă două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă două.

Acest lucru era condiționat de performanțele pe care Boloni le-ar fi obținut. Mai exact, dacă „tricolorii” s-ar fi calificat la Campionatul European din 2024, mandatul s-ar fi prelungit automat.

Experimentatul tehnician nu a acceptat acest lucru. A cântărit bine, într-un week-end petrecut acasă, la Târgu Mureș, și ar fi decis să decline oferta.

Surse din cadrul FRF spuncă totul a fost o strategie pusă la punct de oficialii Federației pentru ca Adrian Mutu să-i preia pe ”Tricolori”.

ULTIMA ORĂ! Ladislau Boloni s-a decis! Burleanu așteaptă răspunsul 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.