Ultima Oră. Hotelierii se alătură protestului ”România Vrea Autostrăzi”. Pe 15 martie pun lacătul pe uși
Ultima Ora Breaking News Europarlamentare 2019 Social

Ultima Oră. Hotelierii se alătură protestului ”România Vrea Autostrăzi”. Pe 15 martie pun lacătul pe uși

Tot mai mulți români aderă la manifestul omului de afacei sucevean care a construit cu banii lui primul metru de autostradă în Moldova.

Astfel, și cei care au afaceri în domeniul turismului spun că pe 15 martie vor opri lucrul timp de 15 minute.

”Ne alăturăm și noi protestului #RomâniaVreaAutostrăzi și vom suspeda activitatea Hotelului Peștera vineri 15 Martie 2019 la ora 15.00 pentru 15 minute.Sperăm ca pe lângă mult promisa Autostradă București-Brașov, să avem Drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi București-Târgoviște așa cum avem nevoie de drumul asflatat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu. Și mai este ceva important: pe 15 Martie vom face fix 1 an de când Stațiunea Turistică Peștera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca Stațiune de Interes Național. Pentru mine coincidențele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina Autoritățile să facă din nou ce trebuie!”, spune Valentin Calcan, patronul Hotelului Peștera din județul Dâmbovița.

Ultima Oră. Hotelierii se alătură protestului ”România Vrea Autostrăzi”. Pe 15 martie pun lacătul pe uși 1 Ultima Oră. Hotelierii se alătură protestului ”România Vrea Autostrăzi”. Pe 15 martie pun lacătul pe uși 2

Calcan a fost deputat PDL în două legislaturi.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.