Extremiștii de dreapta din Parlamentul European se vor numi „Identitate și Democrație”
Ultima Ora Externe

ULTIMA ORĂ. Guvernul italian a demarat PROCESUL de expulzare

ULTIMA ORĂ. Guvernul italian a demarat PROCESUL de expulzare

Salvini se ŢINE de PROMISIUNE. Guvernul italian a demarat un proces istoric

Aşadar, asistăm la un proces concret de expulzare a migranţilor musulmani. Matteo Salvini a anunţat oficial despre repatrierea a trei cetăţeni identificați ca fiind legați de extremismul islamic.

Guvernul italian a anunțat deportarea celor trei migranți africani suspectați de legături cu grupuri teroriste, dintre care unul a declarat că vrea să omoare „turiștii albi” și „creștinii”.

Toamna expulzărilor a încept

Primul pe listă este Ahmed Elbadry Elbasiouny Aboualy, în vârstă de 26 de ani, acuzat de „instigarea la terorismul islamic”. Egipteanul a locuit în Italia cu un permis de muncă obţinut în 2005. Potrivit Ministerului de Interne, deportarea de vineri aduce numărul de expulzări la 339. Aceasta include 102 de cazuri care s-au produs în 2018.

– Un marocan în vârstă de 22 de ani cu „numeroase precedente” cum ar fi beția și comportamentul dezordonat. A amenințat oamenii din afara unei sinagogi din Florența cu un cuțit de bucătărie, strigând „Allah Akbar”.

– Un cetățean din Gambia de 24 de ani, care, pe lângă unele infracţiuni este acuzat că a servit în „grupuri teroriste internaționale”. Într-un notebook avea instrucțiuni pentru asamblare și utilizare a explozivelor, precum și note care-și declara simpatia pentru un grup paramilitar activ în Africa Central-Vest. El a scris de asemenea despre dorința puternică de a „ucide turiștii albi” și „creștinii” din Gambia prin atacarea hotelurilor și a bisericilor în numele lui Allah.

– Al treilea bărbat expulzat este un tunisian de 28 de ani, arestat la Modena pentru vandalism și vânzarea de droguri. La procesul său a lăudat în repetate rânduri statul islamic și a atacat poliția penitenciară, notează voiceofeurope.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.