Gabi Tamaș, lovitură de la judecători. Ce decizie a primit fotbalistul
Ultima Ora Sport

Ultima oră. Gabriel Tamaș a fost arestat

Gabriel Tamaș, 35 de ani, fotbalist la echipa israeliană Hapoel Haifa din 2017, a dat din nou de bucluc din cauza alcoolului, conform libertatea.ro

Potrivit corespondentului Gazetei Sporturilor în Israel, Beno David, internaționalul român cu 65 de selecții la echipa națională a fost arestat în noaptea de luni spre marți, după ce a fost surprins conducând pe autostradă cu o viteza de 205 kilometri/oră, în timp ce era sub influența alcoolului. Incidentul a fost dezvăluit de site-urile maariv.co.il și walla.co.il.

Potrivit poliției, Tamaș avea o concentrație alcoolică de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel. Fotbalistului i-a fost confiscată mașina, în care se mai aflau doi pasageri, și i-a reținut permisul de conducere timp de 30 de zile. Gabriel Tamaș se află în prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat.

Alături de el se află directorul sportiv al echipei. Chiar dacă oficial nu a fost publicat vreun nume, indiciile din comunicatul poliției israeliene nu lasă loc de vreun dubiu: ”Un jucător străin al echipei Hapoel Haifa, născut în 1983”. Gabi Tamaș e singurul din lot născut în 1983.

Ultima oră. Gabriel Tamaș a fost arestat 1

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.