Ultima oră. Familia Mihaelei, fetița de 11 ani găsită moartă pe un câmp, acuză poliția 1
Ultima Ora Justiție Social

Ultima oră. Familia Mihaelei, fetița de 11 ani găsită moartă pe un câmp, acuză poliția

Familia victimei a căzut în disperare după ce Mihaela a fost găsită moartă, într-un câmp de lângă localitate. Fratele fetei, cel care a dat apelul initial la 112, acuză că „poliţia nu a fost în stare să o caute, degeaba au atâtea echipamente. Am căutat-o noi cu lanternele”, a spus acesta, potrivit unor imagini difuzate de România TV. Se pare că Adriana Fieraru a fost violată și torturată. Suspectul a fugit din țară!

”Miliția nu e în stare, degeaba au faruri, degeaba au de-astea. Nu vor să facă așa cum am spus noi. Am căutat noi cu lanternele de brichete și de la telefoane! Ei nu au vrut să vină! ”Au adus 1000 de polițiști și nu au făcut nimic!” , mai spun alți oameni pe înregistrarea video.

Oamenii legii au anunțat că fetița a fost găsită în comuna Produlești: „Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa. Autoritățile au anunțat că vor da mai multe detalii în cadrul unei conferinţe de presă la sediul județean al poliției.

Mihaela-Adriana Fieraru a dispărut după ce a plecat de la școală. Ea nu a mai ajuns acasă, deși avea de parcurs un drum de o jumătate de oră până la locuința sa, dar la mai puțin de 100 de metri de casă a dispărut.

Chiar dacă familia copilei a criticat felul în care s-a mișcat poliția, psihologul Tudorel Butoi i-a lăudat pe oamenii legii pentru felul în care s-au mobilizat: „Se confirmă ipoteza noastră de lucru. Dispariţie cu suspiciuni de omor. Băieţii ăştia din Poliţie şi-au făcut treaba. Încep din nou să se credibilizeze. De fapt, asta e adevărata faţă a poliţiei. Buimăceală asta de pe la Caracal să o considerăm accidentală. Abia acum începe adevărata muncă deoarece se pleacă, după preceptul criminalistic, de la victimă spre făptuitor. Cadavrul fetiţei “va vorbi”. Intervine acum regina probei, expertiza medico-legală”, a spus criminalistul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.