Ultima oră. Echipa de start a României din meciul cu Danemarca 1
Ultima oră. Echipa de start a României din meciul cu Danemarca
Ultima Ora Sport

Ultima oră. Echipa de start a României din meciul cu Danemarca

Naționala U21 a României va debuta în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, marți, de la ora 19:30, contra Danemarcei. Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei de la Aalborg, cei doi antrenori au anunțat echipele de start.

Mirel Rădoi abordează jocul cu danezii cu un sistem 4-3-3, din care fac parte mai mulţi jucători de la EURO 2019, dar şi alte nume noi, precum Aioani, Raţiu sau Dima.Danemarca U21 (4-3-3): Christensen – Anyembe, Sorensen, Nelsson, Poulsen – Hjulmand, Nartey, Holse – Olsen, Bruun Larsen, DreyerRezerve: Vindhal-Jensen, Odgaard, Jensen, Ibsen, Amundsen, Damsgaard, Madsen, Kofod Andersen, RasmussenRomânia U21 (4-3-3): Aioani – Raţiu, Paşcanu, Dima, Boboc – Dragomir, Băluţă, Olaru – Drăguş, Ad. Petre, Fl. ComanRezerve: Dur-Bozoancă, R. Grigore, G. Ganea, Oaidă, Chindriş, Velisar, A. Ciobanu, Neicuţescu, DobreDanemarca U21 – România U21 se joacă pe Nordjyske Arena, din Aalborg, şi va fi arbitrată de o brigadă din Israel. La centru e Erez Papir, asistenţii sunt Sagy Metzamber şi Tom Adi, iar al patrulea oficial e Liran Liany.

România U21 face parte din grupa 8 a preliminariilor pentru Campionatul European din 2021, alături de Danemarca, Finlanda, Malta, Irlanda de Nord și Ucraina.La Campionatul European din 2019, România U21 a ajuns până în faza semifinalelor, unde a fost învinsă de Germania, scor 4-2.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.