Ultima Oră! Concurs la Palatul Cotroceni 5
Social Ultima Ora

Ultima Oră! Concurs la Palatul Cotroceni

Muzeul Naţional Cotroceni lansează vineri, 20 noiembrie, un concurs de scurte povestiri intitulat Obiecte de poveste, adresat elevilor aflați în ciclul de studii gimnaziale (clasele V-VIII).

Obiectivul competiției este de a contribui la dezvoltarea creativității prin scrierea unor scurte povestiri având ca principală sursă de inspirație o serie de clipuri audio-video, puse la dispoziție de Muzeul Național Cotroceni pe site-ul oficial al instituției la secțiunea PROIECTE/OBIECTE DE POVESTE.

Acestea vor transmite elevilor, într-o modalitate inedită și prietenoasă, un aport de cunoștințe despre locuri, personalități, obiecte, momente istorice ce s-au intersectat în timp cu istoria Palatului Cotroceni.

Elevii se pot ȋnscrie ȋn perioada 20 noiembrie – 15 decembrie 2020, inclusiv prin trimiterea poveștii în format word, împreună cu datele de identificare (nume, prenume, clasă, școală), alături de numele și prenumele unuia dintre părinți/tutore, pe adresa [email protected]

Regulamentul concursului poate fi consultat accesând:        

http://www.muzeulcotroceni.ro/proiecte/10_obiecte_de_poveste.html

Juriul alcătuit din Alina Pavelescu, director adjunct al Arhivelor Naționale ale României, Svetlana Cârstean, scriitor și jurnalist, și Liviu Sebastian Jicman, director general al Muzeului Național Cotroceni, va acorda 6 premii, iar cei care urmăresc canalele de social media ale Muzeului Național Cotroceni vor acorda, suplimentar, un premiu de popularitate.

Premiile sunt compuse din cărți în valoare totală de 900 lei, după cum urmează:

  • Premiul I, cărți în valoare de 300 lei;
  • Premiul II, cărți în valoare de 200 lei;
  • Premiul III, cărți în valoare de 100 lei;
  • Trei mențiuni, cărți în valoare de 50 lei fiecare;
  • Premiul de popularitate, cărți în valoare de 150 lei.

* Fiecare premiu va include o vizită gratuită, pentru câștigător și familia sa, în perioada 22.12.2020 – 21.12.2021.

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii