Puiu Popoviciu începe să îşi închidă afacerile din România. Omul de afaceri a fost condamnat definitiv la șapte ani de închisoare în dosarul terenurilor din Băneasa aparținând Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București și a fugit, de mai bine de un an la Londra.
Ultima oră. Arde depozitul lui Puiu Popoviciu
Ultima Ora Social

Ultima oră. Arde depozitul lui Puiu Popoviciu

Un incendiu puternic a izbucnit în zona de nord a Capitalei, la halele Metav de pe strada Bihariei, din apropiere de Aeroportul Băneasa. Norul gros de fum este vizibil de la mai mulți kilometri, iar unele imagini din zonă arată chiar terifiant. Din fericire, din primele informații nu există victime după această conflagrație. De asemenea, echipajele de intervenție s-au mobilizat masiv pentru a opri incendiul. Interesant este că hala aparține controversatului om de afaceri, Puiu Popoviciu!

Puiu Popoviciu este proprietarul halei Metav care a fost cuprinsă de flăcări în incendiu, conform fanatik.ro

Parcul industrial Metav Business Park care a luat foc vineri în București aparține companiei imobiliare Metav București, deținută de oamenii de afaceri Gabriel „Puiu” Popoviciu și radu Dimofte. Cei de la profit.ro susțin că Primăria Capitalei negocia cu compania Metav SA să cumpere o suprafață de teren de 1,5 hectare din apropiere de Aeroportul Băneasa. PMB voia acel teren pentru a ridica o nouă centrală de producție de energie termică și electrică destinată alimentării sistemului centralizat de încălzire din București.

Potrivit site-ului oficial al parcului industrial Metav, aceștia se ocupă de următoarele servicii: amenajări iterioare spații de birouri și spații de depozitare, lucrări de instalații interioare, servicii de mentenanță și întreținere echipamente, servicii de consultanță și asistență tehnică pentru lucrări de execuție amenajări interioare și instalații și servicii de instalare și întreținere sisteme de limitare și stingere incendii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii