Ultima Oră! Angajată a Primăriei Cluj-Napoca infectată cu Coronavirus 1
Ultima Ora Social

Ultima Oră! Angajată a Primăriei Cluj-Napoca infectată cu Coronavirus

O angajată a primăriei municipiului Cluj-Napoca a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

„ATENȚIE! Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca! Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus.

Transmit public DSP Cluj indemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primăriei și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia. Nu este loc de mușamalizare!

Rog prefectura să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, dar și în alte spații administrative ale primăriei! Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacție constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!”, a scris Ungureanu pentru MEDIAFAX.

Surse din cadrul Primăriei au declarat, pentru MEDIAFAX, că informația se confirmă și că este vorba despre o funcționară.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.