2 românce au jefuit un bătrân din Italia. L-au agresat după ce s-au urcat în mașina acestuia
Ultima Ora Externe

ULTIMA ORĂ. ACCIDENT MORTAL în Italia produs de 2 români

Accident cumplit în Italia, la Cimina, produs de doi tineri români, în urma căruia a murit Giulio Cesare Meschini, inginerul de 91 de ani care a construit tunelul Mont Blanc, informează observator.tv.

Nenorocirea a avut loc miercuri, în jurul orei 18.00. Potrivit anchetatorilor, o maşină Ford Fiesta la bordul căreia se aflau doi tineri români, o fată şi un băiat, a intrat pe contrasens lovind frontal autoturismul Lancia Y în care se aflau inginerul Giulio Cesare Meschini, fiul şi fiica acestuia. Cea din urmă se afla la volanul maşinii, în momentul accidentului.

În urma impactului extrem de puternic, inginerul italian în vârstă de 91 de ani a murit pe loc, în timp ce copiii acestuia au fost grav răniţi. Răniţi grav au fost şi cei doi tineri români aflaţi în Fordul Fiesta, scrie presa italiană. La faţa locului au ajuns imediat echipele de ajutor, poliţia şi pompierii, însă nu s-a mai putut face nimic pentru Giulio Cesare Meschini. Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la spital.

Până la această oră nu se ştie motivul pentru care maşina românilor a pătruns pe contrasens. Traficul în zonă a fost închis timp de câteva ore pentru ca poliţia să poată face cercetările la faţa locului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.