Reacțiile au fost diverse. ”Nu stiu daca sa rad sau sa plang. In era in care nici n-ar trebuii sa mai avem sim-uri .. cand wi-fi.ul este la tot pasul .. va plangeti ca a cazut reteaua . Cand evoluati si voi ...”, a scris un utilizator Orange, nemulțumit. ”Nu inteleg unde e problema. Orice din tehnologie mai crapa. O retea, un site, un net. Nu e ca si cand alt operator de telefonie mobila nu o sa aiba niciodata o cadere. Sunt in orange, nu am net, primesc inapoi ca sms-urile nu se livreaza, dar astept. Da asa e lumea nemultumita si ipocrita. Se muta la furnizor pana cand si ala dezamageste cu ceva”, a răspun un altul, mai relaxat. Alții au fost chiar nervoși. ”Sunteti o firma de idioti ce fac acele persoane ce au nevoie de medici cum ia legatura ...suna pe facebook ....cei ce sunt acasa si au date wifi”, a întrebat un alt utilizator Orange.
Ultima Ora Social

Ultima oră. A picat rețeaua orange. Care este motivul

Orange a picat, miercuri, spre nemulțumirea multor clienți. Rețeaua era nefuncțională în mai toată țara, iar reprezentanții Orange spun că de vină ar fi secționarea fibrei optice.

Probleme aveau cei care doreau să folosească serviciile de voce și date, precum și aplicațiile.

Orange a avut o reacție pe pagina de Facebook în care i-a asigurat pe clienți că se lucrează la remedierea problemei.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi”.

Reacțiile au fost diverse. ”Nu stiu daca sa rad sau sa plang. In era in care nici n-ar trebuii sa mai avem sim-uri .. cand wi-fi.ul este la tot pasul .. va plangeti ca a cazut reteaua . Cand evoluati si voi …”, a scris un utilizator Orange, nemulțumit.

”Nu inteleg unde e problema. Orice din tehnologie mai crapa. O retea, un site, un net. Nu e ca si cand alt operator de telefonie mobila nu o sa aiba niciodata o cadere. Sunt in orange, nu am net, primesc inapoi ca sms-urile nu se livreaza, dar astept. Da asa e lumea nemultumita si ipocrita. Se muta la furnizor pana cand si ala dezamageste cu ceva”, a răspun un altul, mai relaxat.

Alții au fost chiar nervoși. ”Sunteti o firma de idioti ce fac acele persoane ce au nevoie de medici cum ia legatura …suna pe facebook ….cei ce sunt acasa si au date wifi”, a întrebat un alt utilizator Orange.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.